Juha Vuorio, Oulu Itsenäisyysmies

Kaikki blogit puheenaiheesta Rajat kiinni! -tapahtuma

Eläköön kansallisantisosialismi!

Näin tänään kotimatkallani "Rajat kiinni!" -ryhmän Helsingissä. He olivat majoittautuneet Kampin nurkille Mannerheimintielle. Toimintaa oli vastaavassa paikassa myös eilen. Ryhmän ohi pystyi kävelemään eikä siitä sinällään ollut suoranaista häiriötä.

Ennakkoluuloista.

Rajat kiinni! -miekkari Oulussa sekä rakentava vuoropuhelu

Pidimme viikonloppuna Oulussa Rajat kiinni! -tapahtuman. Tapahtuma onnistui erinomaisesti; minkäänlaista hämminkiä ei ollut, viranomaiset kiittelivät hyvästä tapahtumasta ja Joulun kiireistä huolimatta paikalle ilmaantui runsaasti toista sataa henkilöä. Tapahtumassa uskalsi moni kertoa mielipiteensä huolimatta usein vaikeistakin aiheista ja ajatustenvaihto hoidettiin asiallisesti sekä rakentavasti. Tätä lisää.

Kansallista dialogia

Lehdissä on viime aikoina näkynyt kirjoituksia siitä miten pitäisi saada aikaan kansallinen dialogi. Asia koskee erityisesti maahanmuuttopolitiikkaa ja monikulttuurisuutta. Olen ehdottomasti samaa mieltä, mutta toivoisin lisäselvitystä muutamaan asiaan.

Vasemmisto yrittää käytää maahanmuuttajia hyväkseen lyömäaseina

Maahanmuuttaja: media antaa anarkisteja myötäilevän kuvan 6.12 tapahtumista.

 

 

Osallistuin kulkueeseen Suomen itsenäisyyden puolesta. Soihtuja kantamassa oli minun lisäkseni muitakin maahanmuuttajia. Päätin osallistua kulkueeseen kun kuulin, että vasemmisto aikoo ampua rauhanomaisesti mieltään osoittavia ritsoilla. Motiivinani oli osoittaa solidaarisuutta Suomen ja suomalaisten kanssa. Tältä osin minua voidaan kutsua mielenosoittajaksi.

 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä