Juha Vuorio, Oulu Itsenäisyysmies

Kaikki blogit puheenaiheesta Poliittinen linja

Nyt muidenkin mielipiteillä on arvoa

Perussuomalaisten Varsinais-Suomen piirin puheenjohtajuuden jättävä Janne Aso on ollut aktiivisesti ja vaihtelevin perusteluin julkisuudessa punnitsemassa suhtautumistaan perussuomalaisiin sen jälkeen kun kenttäväki äänesti Jussi Halla-ahon puolueen puheenjohtajaksi selkein numeroin.  

Suvaitsevaisuuden manifesti, osa 1/n

Kunnioita isääsi ja äitiäsi saattaa kuulostaa käskynä hyvin erilaiselta riippuen siitä, minkä ikäiselle sen lausuu. Suurelle enemmistölle suomalaisista vanhemmat edustavat ihmisiä, jotka ovat itsenäisesti tai muiden tuottamaa hyvää jakaen turvanneet lapsen perustarpeet ja parinkin vuosikymmenen ajan saattaneet yksilöä kehittymään itsenäiseksi toimijaksi. En tässä pyrikään käsittelemään tapauksia, joissa vanhemmat ovat hylänneet lapsensa tai suorastaan halunneet heille pahaa.

Eduskunta jyräsi kansan --- äänestäjät jyräsivät eduskunnan

Hämmennystä
 

Parillakin isolla puolueella on mietinnän paikka mikä meni pieleen.  Totuuden silmiin katsominen voi olla vaikeaa ja mieluusti turvaudutaan johonkin monimutkaiseen selitykseen.  Ongelmien piilottelu johonkin sellaiseen liittyväksi mikä ei ole puolueen itse hallittavissa on kuitenkin itsepetosta. 

 

Menestyjät ja häviäjät

 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä