Juha Vuorio, Oulu Itsenäisyysmies

Kaikki blogit puheenaiheesta Konservatiiviset

Siitä miksi minua ei kannata pitää "suvakkina" ja liberaalina.

Olen jossain määrin tottunut siihen, että minua pidetään liberaalina. Argumentteihini suhtaudutaan hyvin usein siten että ne olisivat liberaaleja. Saamani palautteen mukaan minulla on "liberaalit silmälasit" ja miten "haihattelujani on vaikeaa seurata liberaalin kuplan vuoksi". Olen täälläkin saamani ansiokkaan palautteen mukaan esimerkiksi "määkivä suvakkiapina". Edustan "suvaitsevaistoa". Ja asioitani "ei kykene terve edes seuraamaan" kun olen liberaalisti harhainen.

(Suomen) Sisulla siitä (kännistä ja läpästä) selviää?

Perussuomalaisista on viime päivinä puhuttu paljon natsivertauksin. Se on toki osittain osuvaa siinä mielessä että jos olet natsi, perussuomalaiset on sinulle hyvä puolue. Mutta tässä on kuitenkin syytä kiinnittää huomiota "ironisiin piirteisiin" joita PerusSuomalaisissa on. "Kännissä&Läpällä" -puolustusten seasta voi kuitenkin nähdä jotain oleellista.

Rohkeus rakentaa tulevaisuutta

Yle:n toimittaja arvioi eduskuntapuolueiden vaalivideot ja Kristillisdemokraattien vaalivideosta todetaan näin: "Tämä on kaikista kummallisin video ja sen viesti on ristiriitainen. Siinä todetaan, että puolueella on rohkeus rakentaa tulevaisuutta. Samalla kyse on konservatiivisesta puolueesta."

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä