Juha Vuorio, Oulu Itsenäisyysmies

Kaikki blogit puheenaiheesta Ilkka Kanerva

Seuraavan Rinne-ykkös-hallituksen pitäisi panostaa myös kehitysyhteistyöhön

Hienoa on se, että eduskuntavaalit uudisti maamme parlamenttikokoonpanoa nuorempaan suuntaan, ja hienoa on myös se, että naisiakin on paljon eduskunnassa ja nuorehkojakin naisia. Nuori naisen ikä ei poissulje sitä tosiasiaa, etteikö tällä voisi olla joitain politiikan teon kannalta merkkittäviä lausuntoja, mielipiteitä tai jotain painavaa sanottavaa, mielestäni.

Ilkka Kanervasta puhemies? Tuli iso este

Kokoomuksen kansanedustaja Ilkka Kanerva oli syyskuussa 2017 ylistetty poliitikko. Media oli pullollaan mukavia henkilöjuttuja hänestä, koska hän ohitti keskustalaisen Johannes Virolaisen Suomen pitkäaikaisimpana kansanedustajana.

NATO-myyrä !

Puolustusvaliokunnan puheenjohtaja Ilkka Kanerva epäili A-studiossa Viestintäkeskuksen tietovuotajaksi MYYRÄÄ! Suomesta ja sen tietojärjestelmistä halutaan luoda epäluotettava kuva.

Helsingin Sanomat ovat jo vuosikymmeniä ajaneet Suomen liittämistä NATO:on. Vuosi toisensa jälkeen HS-media on kuitenkin joutunut toteamaan, että viesti ei ole mennyt perille. Suomalaiset vastustavat NATO:on liittymistä ja vastustus senkun kasvaa.

Ilkka Kanervan kesäsammakko

Koukataanpa ensin positiivisen kautta. Viime viikolla järjestetty Porin Suomi-Areena oli kyynikoiden irvailusta huolimatta jälleen mainio tapahtuma.

Pitää olla parkkiintunut älykkö, jos pystyy kehittämään ongelman siitä, että iso joukko suomalaisia kokoontuu keskellä kesää ja liian epäpoliittiseksi haukuttua aikaa seuraamaan ja käymään yhteiskunnallista keskustelua. Ainakin minua se ilahduttaa joka vuosi, että ykkösketjun poliitikot ministereitä myöten vaihtavat Amarillon terassilla ajatuksia meidän rivikansalaisten kanssa.

Kuinkahan monessa maassa tuommoinen on mahdollista?

Johanna Tukiainen, feministien jumalatar?

Naisasialiitto Unionin kannattaisi toden teolla aktivoitua puolustamaan peräti ikonistista glamour-julkisuuden vakionimeä Johanna Tukiaista.

Kankaanniemi seksiviestitteli

Varmaan useimmat muistavat, kun Ilkka Kanerva sai jättää ministerinpostinsa tekstiviestien vuoksi. Perussuomalaisten hallitusneuvottelija Toimi Kankaanniemi on nyt jäänyt kiinni seksiviesteistä facebookissa. Hänelle(kään) ei ole riittänyt vain yksi kohde, vaan naisia on ollut useampia. Myös Toimi on toiminnan mies.

Faktat, Ilkka Kanerva - Suomessa ei ole Euroopan matalin työllisyysaste

Olin juuri Laitilassa vaalipaneelissa, jossa Ilkka Kanerva esitti mielenkiintoisen faktan: Suomessa on Euroopan alhaisin työllisyys. Olin sitä mieltä, ettei tämä voi millään mittarilla pitää paikkaansa. Googlasin asian ja Eurostat oli sitä mieltä, että Suomi on parhaimmassa puolikkaassa työllisyydessä Euroopassa. Millään mittarilla mitattuna Suomen työllisyysaste ei ole heikompi kuin esim. Bulgariassa tai Espanjassa. Kysyin paneelissa vielä Kanervalta, tarkoittiko hän tosiaan, että Suomessa on heikoin työllisyysaste koko Euroopassa. Kuulemma näin.

Ilkka Kanerva - kohta 40 vuotta edustavuutta

Kansanedustaja Ilkka Kanerva tulee istuneeksi eduskunnassamme ensi vuonna 2015, jos luoja suo – täydet 40 vuotta. Kanerva aloitti todellisena politiikan broilerina vuonna 1975, jolloin muuten vaimoni syntyi; mielenkiintoinen ikäperspektiivi. Kaima oli jo tullut tunnetuksi kokoomusnuorten puhenjohtajana ja Turun lahjana maailmalle.

Niinistön epäröinti ihmetyttää

Olen seuraillut puolustusvaliokunnan puheenjohtaja Jussi Niinistön kannanottoja. Tänäänkin löysin ties kuinka monetta kertaa, sellaisen jossa  hän sanoi olevansa epävarma auttaisiko Nato Suomea tosipaikan tullen. Varmuutta on varmaan mahdotonta saada edeltäkäsin, mutta se on varmaa ettei Nato auta kuin jäseniään.

Miinojen tuhoaminen on keskeytettävä

Miina on tehokas puolustusase. Sen avulla voidaan tehokkaasti estää tai hidastaa vihollisen etenemistä. Se on siis erittäin tärkeä ase maanpuolustuksen kannalta.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä