Juha Vuorio, Oulu Itsenäisyysmies

Kaikki blogit puheenaiheesta GCM sopimus

GCM#GCR#kiire hämmästyttää.

GCM ja GCR-Sopimuksien salaperäisyys, pikemmin ehkä allekirjoitus edelleen pistää miettimään. Keskiviikkona oli määrä allekirjoittaa nuo molemmat hämäräsopimukset. Pidimme näitä vastustavia tilaisuuksia eduskuntatalolla, yrittäen herätellä sekä kansaa, että edustajia.17, 18, 19 päivä oli määrä pitää viimeiset ja kaksi ensimmäistä toteutin, viimeisen peruin kun ei ollut järkeä enään kritisoida tätä allekirjoituspäivänä. 19 päivänä sain yllättävän tiedon, GCR sopimuksen allekirjoitusta oli nopeutettu juuri samaan päivään kuin aloitin nämä vastustavat tilaisuudet, eli 17 allekirjoitettiin tuo

GCM ja GCR

GCM-Sopimus ja sen pikkuveli GCR-Sopimus on tuotu vaivihkaa esille ja salamyhkäisyys näiden ympärillä on kasvanut. Kun on ryhdytty tonkimaan näitä, on tullut ristiriitaista tietoa ja kysytty, miksi sopimuksia on salaa sovittu?

Suomen johto GCM pakokauhussa?

 Satunnainen ja tarkkaavainen matkailija voi havaita merkillisen valkoisen viivan kävellessään siltaa pitkin Olavinlinnaan. Valkoisen viivan vieressä lukee vuosiluku 1899, sekä 31/VII. Kyseessä on ns. valarikon viiva ja se viittaa tämän vuoden kesällä tapahtuneeseen suurtulvaan.

Nimen alkuperä johtuu siitä, että helmikuussa 1899 Venäjän keisari ja Suomen suuriruhtinas oli rikkonut vuonna 1894 antamansa hallitsijanvalan.

Rasismin käsitteellä peitellään totuutta

Katselin ohjelmaa kun keskusteltiin jälleen kerran rasismista.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä