Juha Vuorio, Oulu Itsenäisyysmies

Kaikki blogit puheenaiheesta Ahdasmielisyys

Perisynti ja ilmastonmuutos

Minua on pitkään vaivannut ilmastonmuutoskeskustelussa jokin piirre, jota en ole osannut sanoiksi muotoilla. Eilinen Eija-Riitta Korholan loistava blogi sai minut tajuamaan, mikä se asia on koko ajan ollut. Se on ollut  ei enempää eikä vähempää kuin perisynti.

 

Tiedeyhteisö ei ole mitenkään erityisen ahdasmielinen

Ihmisten, jotka ovat viehättyneet jostain sellaisesta ideasta tai käytännöstä, joka ei ole saanut kannatusta tieteen valtavirrassa, kuulee usein valittelevan tiedeyhteisön ahdasmielisyyttä. "Jos tiede ei olisi niin kapeakatseista, tämän menetelmän ja tuon teorian arvo olisi jo tunnustettu", he sanovat, epäilemättä sanomaansa uskoen.

Alussa oli Sana on vapaa

Aika kummalliseksi on mennyt kirjoittelu Pori Jazzin tuoreen ex-toimitusjohtajan tapauksesta. Jotkut mielensäpahoittajat ovat ihan vakavissaan väittäneet että kyllä nyt on sananvapaus vaarassa ja valkoista heteromiestä syrjitään kun sillä on kristillinen vakaumus. Kyllä ei syrjitä.

Syntinen isä Mitro

Olen tässä kuukausien mittaan naureskellut Suomen mielensäpahoittajille. Isä Mitro, joka pitää Alfa Romeon autoista ja syö hyvin sekä kertoo vitsejä, on nyt kansakuntamme ykköskastin ahdistelija, loukkaaja ja syntisäkki. Mikä on tämä tauti, joka suomalaisiin mennyt. Kaikesta turhanpäiväisestä loukkaannutaan ja kannellaan. Mitro on kutsunut nuoria naisia näteiksi neitsykäisiksi, maininnut kirkon vahtimestarin ropelista kaulassa ja kanttorina toimineen naisen kukka-asua kutsunut kukkapenkiksi. Mieli on kauheasti tästä pahoittunut. Ei Suomen kansa ole ennen näin typerää ollut.

Toppahousu antaa penalttia

Toppahousu tietää että on olemassa yksi oikea Jumala. Toppahousu ei välttämättä itsekkään usko omaan Jumalaansa, mutta pääasia on että hänen Jumalaansa ei pilkata tai kielletä, tai ainakaan pidetä tasa-arvoisena “väärien” jumalien kanssa. Veteraanit taistelivat juuri hänen Jumalansa puolesta, vääräuskoisille ja ateisteille tulisi antaa“penalttia”.

Kiva kiitti hei,jumala pyytämättä

Otetaan nyt aivan ihan ilman ns.keksittyä vihapuhetta huomioon,etteä suomessa on nuoriso,about 60 000 joille ei ole tulevaisuuden näkymiä,ja n.6000 jää mielenterveysongelmien takia eläkkeelle vuositasolla,niin ..Kun otamme huomioon myös sen ,että 1990 asti epäonnistunut ns.maahanmuutopolitiikka ,jäi eu-lobbauksen jalkoihin(koska luvattiin kaikelle kansalle,lue idiooteille ,kaikkea hyvää)saatiin sekin eläkeläispommi siirrettyä eteenpäin.Siellä on 10 000 ihmistä joiden takuueläke odottaa maksajaa.Missä realimaailmassa elätte? Ei se että lakaistaan maton alle,ole mikään ratkaisu. Mikä kiihko

K-18: Opimme Suurelta Opettajalta

Todella alkaa huolestuttamaan, mitä kaikkea vahingollista saavat lapsille ja nuorille aikaan kaikenmaailman uskonnolliset hihhuliyhteisöt. Onneksi vastuulliset vanhemmat osaavat pysyä lapsineen erossa näistä haitallisista hengellisistä liikkeistä. Sääliksi käy niitä lapsia, jotka joutuvat vanhempiensa välityksellä alttiiksi aivopesulle ja manipulaatiolle. Pahan kierre jatkuu näin sukupolvelta toiselle.

Tom of Finlandin voimauttava postimodernismi

Kun Itella ilmoitti julkaisevansa Tom of Finlandin kuvilla varustetun pienoisarkin, tämän lehden kustantaja paheksui menettelyä jutussaan. Myös kokoomuksen Vesa-Matti Louekoski kierteli ja kaarteli asian ympärillä omassa kirjoituksessaan.

Arvon Sisäministeri

Hyvä Päivi Räsänen,

 

Olen suorastaan pöyristynyt siitä, että uskallatte vedota eduskuntaan ja

 hallitukseen, että he äänestäisivät tasa-arvoista avioliittolakia vastaan. 

 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä