Juha Vuorio, Oulu Itsenäisyysmies

Mitään yllättävää ei ole tapahtunut

Kun katsoo väkivaltaisten kulttuurien saapumista Suomeen ja kotikaupunkiini Ouluun, niin se vetää surulliseksi. Puhun näistä viime viikkoina paljastuneista raiskaustapauksista

Näen niin, että käytännössä Oulun kaupunginkin tavoittelema monikulttuurisuus on juuri tätä. Muuta ei voi odottaa, kun katsoo tiettyjen kulttuurien väkivaltatilastoja jo näiden omissa maissa. Tässä valossa voi todeta, että mitään yllättävää tai odottamatonta ei ole tapahtunut.

Vertailun vuoksi voi tutustua vaikkapa Etelä-Afrikan rikollistilastoihin Wikipediassa.

Pahinta asiassa on todellisten syiden lakaisu maton alle, sen sijaan että puhuttaisiin juurisyistä ja niiden korjaamisesta.

Usein tyydytään vain sanomaan, että näin ei saa olla tai että tätä ei hyväksytä ja muuta hyödytöntä.

Eri kulttuurien maahantulossa jo pitemmällä olevissa eurooppalaisissa maissa on nähty tilanne koko karmeudessaan.

Tunnettu esimerkki on englantilainen Rotherhamin kaupunki, jossa tapahtuneet kauheudet ovat vasta tulossa Suomeen.

Wikipedian mukaan:

"1900- ja 2000-lukujen vaihteessa viranomaisten laiminlyönnit johtivat kaupungissa 16 vuoden aikana vähintään 1 400 tytön raiskauksiin ja hyväksikäyttöihin. Enimmäkseen aasialaistaustaisista miehistä koostuneet rikollisjengit saivat jatkaa toimintaansa rauhassa, sillä poliisit ja sosiaaliviranomaiset eivät uskaltaneet puuttua tapahtumiin rasisteiksi leimautumisen pelossa. Vakavia seksuaalirikoksia katsottiin pari vuosikymmentä läpi sormien, eikä laiminlyönneistä ollut vuoteen 2014 mennessä tullut seurauksia brittiviranomaisille.

Vuonna 2014 julkaistun raportin mukaan suuri osa 1 400 tytön hyväksikäyttäjistä oli pakistanilaistaustaisia miehiä. Vuonna 2016, 30 vuotta rikosten alkamisen jälkeen Britannian oikeuslaitos viimein tuomitsi viisi ihmistä vuosina 1987–2003 tapahtuneista, yhteensä 15 teinitytön raiskauksista ja avunannosta."

Tarkempi englanninkielin Wikipedian sivu on ohessa. Voi todeta, että viranomaiset käytännössä hyväksyivät tuon jatkuvan raiskaustoiminnan, koska eivät puuttuneet siihen. Nuo rikolliset pystyivät uhkailuillaan estämään myös asioiden enemmät käsittelyt.
 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän kraavi95 kuva
Keijo Räävi

Olisitte Persut tehneet asialle jotain kun kerran olitte hallituksessa.

Ette tehneet yhtään mitään.

Käyttäjän JuhaVuorioOulu kuva
Juha Vuorio

#2. Hallitusohjelmaan kirjattiin selkeä ei hallitsemattomalle maahanmuutolle. Tämä saatiin aikaiseksi. Valitettavasti hallitusohjelmaa ei kuitenkaan noudatettu.

Kun 2015 maahanmuuttoryntäys alkoi, niin hallitus ei tehnyt mitään ryntäyksen pysäyttämiseksi. Suomen hallituksen ministerien lausunnot toimivat itse asiassa päinvastoin.

Timo Soinin ministeriryhmä ei puolestaan tehnyt tai sanonut mitään koko asiaan. Tämä on keskeinen syy, miksi Perussuomalaiset vaihtoivat kesäkuun 2017 puoluekokouksessa koko puoluejohdon.

Toimituksen poiminnat