Juha Vuorio, Oulu Itsenäisyysmies

Laura Huhtasaari suomalaisten asialla.

  • Laura Huhtasaari suomalaisten asialla.

Presidentinvaalit

Presidentin tehtävät voidaan kansalaisen näkökulmasta jakaa virallisiin, joihin kuuluu muun muassa johtaa ulkopolitiikkaa valtioneuvoston kanssa, lakien vahvistaminen ja eräiden nimitysten tekeminen. Sekä epävirallisiin, joihin kuuluu arvojohtajuus ja vaikkapa viennin edistäminen ulkomaansuhteiden hoitamisen myötä.

Porilaisen Laura Huhtasaaren arvomaailma sopii kaikkien noiden tehtävien hoitamiseen. Ihmisenä Huhtasaari on lämmin ja toiset huomioon ottava. Arvoissa Huhtasaaren huomio kohdistuu ensi sijassa meidän suomalaisten hyvinvointiin, jossa on paljon parannettavaa vaikkapa nuorten syrjäytymisen estämisessä ja vanhusten hoidossa. Valitettavasti nykyään maamme voimavarat käytetään lisääntyvässä määrin aivan muualle kuin edellä mainittuihin asioihin.

Turvallisuusasioissa Huhtasaari pitää parempana harjoittaa järkevää rajavalvontaa, kuin lisätä panssariesteitä ja valvontaa maamme sisällä.

Maamme resurssit tulisivat paranemaan Huhtasaaren viitoittamana taloudellisen ja poliittisen itsemääräämisoikeuden palautumisen myötä. Myös tämä parantaisi meidän suomalaisten hyvinvointia.

Pieni ja syrjäinen Islanti käyttää omaa valuuttaa ja antoi pankkien maksaa itse virheistään. Heillä talous onkin paljon meitä paremmassa kunnossa. Saman voi nähdä muistakin pohjoismaista, joilla kelluvien valuuttojensa ansiosta kaikilla talous on meitä paremmassa tilassa.

Huhtasaari on ainoana presidenttiehdokkaana vaatinut totuuskomissiota 90-luvun laman ja pankkikriisin tapahtumien, joihin kuuluvat muun muassa valtavat konkurssimäärät, selvittämiseksi. Tuolloin pankeille annettu avoin valtakirja saada luottotappiot korvattuna valtiolta teki pankeille edulliseksi ajaa yritykset konkursseihin. Lama johtui mitä ilmeisimmin valtiojohtomme jääräpäisestä lukkiutumisesta "oikeaoppiseen" valuutan korkeaan kurssiin.

Laurasta viisas presidentti maallemme.

Juha Vuorio

DI, kaupunginvaltuutettu (ps.)

Oulu

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän mmarttila kuva
Markku Marttila

Laurasta ei tule presidenttiä ainakaan vielä näissä vaaleissä. Mutta hänen saamansa äänimäärä todennäköisesti tulee reippaasti ylittämään vaaligalluppien esittämät lukemat.

Yksi erinomainen ansio on Laura Huhtasaarelle jo tähän mennessä tullut presidenttiehdokkaana. Hänen esiintymisensä on luontevampi ja avoimempi kuin yhdenkään toisen ehdokkaan. Huhtasaari ei ole pelokkaana kyyristellyt poliittisen korrektiuden suojassa muiden ehdokkaiden tavoin.

Ja mikä parasta; Huhtasaari on rohkeammin kuin muut ehdokkaat puolustanut Suomea ja suomalaisuutta, maamme itsenäisyyttä ja perinteisiä kansallisia arvojamme.

Käyttäjän heke kuva
Heikki Paananen

Laurasta tulee pääministeri.
Olkoon silloin kuka tahansa Presidenttinä....
(toki sillä reunahuomautuksella, että silloin Presidentin valtaoikeuksia aletaan yht'äkkiä mystisesti vaatimaan laajennettavaksi).

Toimituksen poiminnat